Pengertian Paguneman


Pengertian Paguneman

Berikut ini penjelasan tentang Paguneman Paguneman (percakapan) nyaeta kagiatan nyarita dua arah (dialog). Paguneman biasana dilakukeun ku dua urang bisa oge leuwih. Paguneman mah beda jeung wawancara. Ari wawancara mah, enya oge duaan, tapi saurang gawena ukur nanya jeung nu saurang deui ukur ngajawab. Dina paguneman, urang kudu merhatikeun jeung saha urang ngobrol teh, naha […]

Kategori Contoh Artikel :: 0 Komentar


Silahkan cari informasi lainnya di sini:


Dijual Cepat **
BTN ASABRI, MAROS

************